leenapiispaksi.jpg

Kiitos teille kaikille!
Yhteinen työmme jatkuu.

 
 

Sydämellinen kiitos kaikille Leenaa äänestäneille. Teidän äänenne kertovat, että kirkkoon kaivataan uutta ajattelua ja uudenlaista tekemistä. Leenan sanoin: ”On tärkeää mennä ulos, sinne missä toinen jo on, ja olla kiinnostunut ihmisten todellisista kysymyksistä ja tarpeista.” Työ tällaisen kirkon puolesta jatkuu.

Leenan lukuisat tukijat ympäri Suomen ja maailmalla, teidän innoittamananne Leena lähti mukaan tähän kampanjaan. Tämä matka on ollut joukkuelaji, ihan niin kuin elämä muutenkin.
 
Leenan kampanjassa tehtiin historiaa, kun tukijajoukko muodostui kirkon työntekijöiden ja luottamushenkilöiden lisäksi niin vahvasti tavallisista seurakuntalaisista. Teistä, joita Leenan tapa pitää Jumalan armon ja rakkauden sanomaa esillä arjessa oli koskettanut jo aiemmin, ja teistä, jotka vakuutuitte kampanjan aikana. Iso kiitos ja <3!

Piispanvaalikampanja on Leenan osalta ohi, mutta Leenan esiin nostamat asiat eivät. Meitä muutoksen puolesta töitä tehneitä tai äänestäneitä on monta. Olemme matkalla kohti valoisaa ja elossa olevaa kirkkoa kohti. Siinä työssä tarvitaan edelleen meistä jokaista.

Muutos on mahdollinen. Sanasta tekoihin!